sivajogastudio.hu - Siva Jógastúdió - 5000 Szolnok, Ibolya út 2.

LIFE COACHING /ÉLETÚT TERVEZÉS/


Nádasné Török Irén
Life és Business Coach


LIFE COACHING

BEMUTATKOZÁS

Nádasné Török Irén vagyok jógaoktató , life és business coach. Aktív dolgozóként a vendéglátás és turizmus területén tevékenykedtem, majd nyugdíjba vonulásom előtt 15 évig tanárként dolgoztam, szakmai tantárgyakat tanítottam egy szolnoki szakközépiskolában. Nagyon szerettem a gyerekeket, és jó kapcsolatot alakítottam ki velük. Meghallgattam a problémáikat, és segítettem őket különböző stresszoldó technikákkal.
2001.óta vagyok jógaoktató, azóta folyamatosan tartom és oktatom a jógát. Életfeladatomnak tekintem, hogy segítsem a hozzám forduló embereket, támogassam őket abban, hogy felismerjék önmagukban a lehetőségeket, ami hozzájárul a testi, lelki, szellemi fejlődésükhöz. Folyamatosan törekszem újabb és újabb ismeretek elsajátítására, hogy ezáltal mind a gyakorlati tudásom, mind pedig a szellemi bölcsességem tovább gyarapítsam, fejlesszem.
Az eszköztáram bővítése vezetett engem a coaching elsajátítására.
Célom, hogy coachként is tudjak emberekkel foglalkozni, és a fejlődésüket végigkísérni, segíteni őket abban, hogy felismerjék az életükben felmerülő akadályokat,azok okait és elő tudjam hívni a problémáik megoldásához szükséges lépések, változtatások megtételét.
 
 
LIFE COACHING

A coaching egy segítő beszélgetés, nem tanácsadás vagy terápia. A coach megfelelő kérdésekkel segíti a hozzá forduló klienst, hogy az egyes élethelyzetekben  felmerülő problémáira rálásson, felismerje az akadályokat, tudatosítja a kliens erőforrásait,erősségeit, lehetőségeit. Segíti a célok meghatározásában, és az ehhez vezető utak kidolgozásában.

A coach legfőbb eszköze a kérdezés, de ezen kívül még több más coaching eszköz is rendelkezésre áll, ha ezt a helyzet úgy kívánja. pl. képkártyák, rajzolás, stb….
A coachingban mindig a jelen megértéséből, a célkitűzés és a jövő felé haladunk. A coaching az mindig egy változáskísérés. Ez a változás sok minden lehet, egy munkahelyi elakadás, egy karrierváltás, egy konfliktus helyzet, az önismeret, önbizalom kérdése, vagy egy párkapcsolati, családi szituáció.
A coaching valódi ereje abból fakad, hogy nem tanácsokat ad, hanem a kliens ismeri fel a saját válaszait, helyzeteit, hogy azok miről is szólnak, hogy mi az ő saját útja. A coaching sokkal több annál, mint ami az üléseken megtörténik, például az is a része, ami két ülés között a kliensben megy végbe. A coaching segít kapcsolódni önmagunkhoz, a saját érzéseinkhez, gondolatainkhoz, lelkünkhöz.  Coachként ezt tesszük lehetővé azzal, hogy perspektívát váltunk a kérdésekkel és tudatosítjuk a működést.

A  COACHING LEGFONTOSABB JELLEMZŐI:

 *egy speciális segítő beszélgetés

*a jelenből indulunk és a jövő felé haladunk.      
* a múlttal annyira foglalkozunk, amennyire az a jelenre kihat.

 * nem tanácsadás.
*  nem baráti beszélgetés, hanem szakmai munka bizalmi beszélgetésben.
*  nem pszichoterápia.
* Az egyéni coachingban két fél vesz részt: a coach és a coachee/kliens/ügyfél.
*  mindig egy folyamat, minimum 5 alkalom.
*  Egy ülés hossza általában 60-90 perc.
* A coaching során érzésekkel, gondolatokkal, cselekvési késztetésekkel foglalkozunk.
* A coach legfontosabb eszköze a reflektív figyelem és a kérdezéstechnika.
*  Coach felelőssége az, hogy valóban coaching történjen.
*  Coachot titoktartás kötelezi
*  coaching szakmai és etikai irányelveit be kell tartani  

COACHING FOLYAMATA

Előzetes konzulációval kezdődik, amely  egy személyes találkozó, amely kb 20-30 perc időtartamú.  Itt mindkét fél rövid bemutatkozására kerül sor, majd  a kliens beszél azokról a témákról, amiben segítséget vár a coachtól. A végén időpontot egyeztetnek, ha a kliens úgy dönt, hogy szeretné elkezdeni a coachingot.

Első alkalommal  először az együttműködés feltételeit  beszéli meg a coach és a kliens, majd továbbiakban a kliens mondja el azokat a témákat, amelyek foglalkoztatják.

A következő üléseken a témakísérésre kerül sor, alkalmanként 1-1 téma kerül feldolgozásra.

A coaching folyamat lezárása  az 5. ülés alkalmával  történik  a közös munka értékelésével ,összegzésével.
 
HELYSZÍN:
Siva Jógastúdió  Szolnok, Ibolya utca 2.

ONLINE COACHING:
Skype-on, vagy  FB messengeren    

ÁRAK:
Life coaching személyesen:      12000 Ft/ 60 perc
Online life coaching:                  10000 Ft/ 60 perc

Fizetés lehet személyesen a találkozás során, vagy előre utalással.

Forduljon hozzám bizalommal, ha a magánéletében, munkahelyén valami problémája vagy elakadása van. A coaching folyamat során támogatom abban, hogy minden felmerülő akadályt le tudjon küzdeni, arra insprirálom , hogy ne halogassa a szükséges lépések megtételét és az eredmények által még magabiztosabb, erősebb és sikeresebb legyen.  

KAPCSOLAT   FELVÉTELE: 

Nádasné Török Irén
nadasiren57@gmail.com
info@sivajogastudio.hu
06702346254
 
 
 
 

 
 
 

 
(c) sivajogastudio.hu, 2015
Készítette:
Com&Com2005 Bt, Bagi László