sivajogastudio.hu - Siva Jógastúdió - 5000 Szolnok, Ibolya út 2.

Magamról

Nádasné Török Irén vagyok a Siva Jógastúdió vezetője.  Hatha jóga-,gerinc jóga-, kismama jóga-, gyermekjóga -, és pilates oktató. 1992-ben végeztem el az Agykontroll tanfolyamot, ami elindított engem a pozitív gondolkodás és az ezotéria útján. 1998 óta kezdtem el  a jógát nap mint nap gyakorolni, a jóga szellemiségét  a mindennapi életembe átültetni . Azóta tapasztalom a jóga jótékony, áldásos  hatásait.
2001-ben végeztem el a Sivananda Jógaközpontban a jógaoktatói tanfolyamot, ahol magas színvonalú képzést kaptam a jógaoktatás területén. Lakshmi M. Puri az akkori indiai nagykövet asszonytól vettem át az oklevelet, aki azzal indított útnak bennünket, hogy terjesszük magunk körül a fényt, és adjuk tovább ezt a több ezer éves tudást azoknak az embereknek, akik ezt kérik.
Csodálatossá vált az életem, hiszen ezen a spirituális úton, nap mint nap találkozom mély érzésű, nyitott emberekkel. Örök tanítvány vagyok, folyamatosan fejlődöm én is a jóga területén, számos tanfolyamon és továbbképzésen vettem részt.
 
Végzettségeim:

2001. Sivananda Jógaközpont Jógaoktató
2006. Európai Unió és a Szlovák Jógaszövetség által akkreditált  jógaoktató
2006. IWI Európai Oktatási Központ, Padma Jógastúdió : kismama jóga oktató
2007. Asram Jógaközpont : gyermek jógaoktató
2007. Body’n Soul Wellnes és Pilates Academy : pilates oktató
2009. AFPA Wellness  Academy : nemzetközi pilates oktató
2011. OKJ-s sportoktató  fitnesz sportág
2011. Mandala Jógastúdió  gerincjóga oktató
2015.  Access Bars
2016. Nemzetközi Shiatsu Iskola Budapest, DO-IN gyakorlatvezető
2019. Narada Védikus Akadémia , Jógapszichológia és  védikus életmód  mentor
2020. Coaching & Love Academy    Life és business coach 


 Tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetsége Egyesületnek.  Az Egyesület 2007-ben a minősített jógaoktatói védjegyet adományozta részemre. Azt mondják, amikor a tanítvány készen áll a guru megjelenik számára. Ez az alkalom nekem 2008 májusában érkezett el, amikor Niranjanananda Saraswati Paramahamsa Magyarországra érkezett. A gurutól mantra beavatásban részesültem, amely segítségemre van a további spirituális fejlődésben. 2010. áprilisban  Szvámi Sivamurti névbeavatást adott  számomra ,szanszkrit nevem Náda lett.
Célom az, hogy Szolnokon és környékén minél több emberrel meg tudjam ismertetni a jógát, ezt a több ezer éves élettudományt, az egészséges életmódot, a pozitív gondolkodást. Nagyon fontos számomra, hogy a jógázók felismerjék: a testi és szellemi egészség, a belső béke, a harmónia megteremtése elérhető mindenki számára, aki a gyakorlás útjára lép.
Reményeim szerint, akik elkezdenek jógázni, igen hamar felismerik, hogy örök eredményt kapnak az élettől testi, lelki, szellemi szinten egyaránt.

(c) sivajogastudio.hu, 2015
Készítette:
Com&Com2005 Bt, Bagi László